Freeform Webdiensten Freeform Webdiensten

Freeform Webdiensten

Webhosting & domeinnaam registratie.
Website design & onderhoud.
ICT support op abonnement basis.

Freeform Webdiensten

Webhosting & domeinnaam registratie.
Website design & onderhoud.
ICT support op abonnement basis.

Portfolio


Eplusw.nl is het laatste project, een cms website. Eplusw is een training en adviesbedrijf voor professionalisering in organisaties.
Het design is voor alle devices geschikt.
www.eplusw.nl


Stemtherapie.nu is het nieuwste project, een cms website. Het is een website met zeer veel informatie voor mensen met stemproblemen.
Het design is rustig met een warme toon.
www.stemtherapie.nu


Van een klassieke website naar een moderne en vlotte cms website met een rustige uitstraling.
De HVNA Opleidingen Natuurgeneeskunde en Klassieke Homeopatie kan met haar nieuwe website meer mensen bereiken die gericht een studie zoeken.
Informatie is makkelijk aan te vragen via kontakt formulieren.
www.hvna-opleidingen.nl

 


Deze cms website voor de Christine Bader Stichting Irene Kinderziekenhuis is speciaal gemaakt om subsidieaanvragen te automatiseren.
De opdracht was om het aanvragen van subsidies m.b.v. een vragenformulier op de website te laten lopen en alle resultaten op te slaan en te mailen.
De opgeslagen resultaten zijn voor vaste leden via een 'FrontEnd' login systeem te raadplegen.
www.christinebaderstichtingirenekinderziekenhuis.nl

 

Voor mijn vrouw die klassiek homeopaat is wilden we voor haar praktijk voor klassieke homeopatie een informatieve cms website waar mensen
zonder moeite de juiste informatie kunnen vinden.
www.sada.nl

 


De KNO Artsen Zutphen wilden graag een eigen gezicht naar buiten toe hebben met meer informatie over aandoeningen op het gebied van de kno arts.
Door gebruik te maken van informatieve video filmpjes en vragenlijsten kan de bezoeker al veel informatie opvragen. Een cms website.
www.knozutphen.nl

 


Amrit Watersport, een online webwinkel met Opencart als winkel software en een template module voor de layout. Intergratie met betalingsprovider Multisafepay.com voor de iDeal betalingen.
Naadloze samenwerking d.m.v. plugin met Accumulus online boekhouden.
www.amritwatersport.nl

 


Eliopolis, een prachtige verstilde plek in Noord West Bulgarije! Een cms website voor de verhuur van een authentiek Bulgaars huis en informatie omtrent de omgeving en cultuur van het land.
www.eliopolis.org

 

Een cms website met informatie over haar werk en informatie om deel te nemen zoals formulieren. Heleen Grooten werkt met systemische opstellingen, trauma werk en communicatie.
www.heleengrooten.nl

 


De cms website voor Kooymediconsult is voor presentatie van het team en om kort informatief naar cliënten te zijn. De portretfotografie is ook door mij gedaan.
www.kooymediconsult.nl

 

Gallerie

In de omgeving

Park Klarenbeek Arnhem
Park Klarenbeek Arnhem
Park Klarenbeek Arnhem
Park Klarenbeek Arnhem
 

Neem kontakt op

info@freeformweb.nl